Yönetim

Değerli Sanat Eğitimcileri Derneği (SEDER) Üyeleri,

2023 SEDER Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştır.

1. Yeni dönemde öğretmen eğitimine yönelik çalışmalara ağırlık verilmesi, özellikle okul öncesi ve sınıf öğretmenliği programlarına yönelik çalışmaların ivedilikle planlanması ve Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültelerinin de araştırmaya dâhil edilmesi önerilmiştir.
  1. Kaybedilen değerli üyelerimiz anısına sergi, çalıştay, panel gibi faaliyetler yapılması önerilmiştir.
  1. Yeni dönemde Yıllık Üye aidatının 100 TL olmasına, ilk başvuru bağışının 150 TL olmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Yıllık üye aidatlarının ödenmesi için gerekli bilgiler aşağıdadır.

Sanat Eğitimcileri Derneği, Ziraat Bankası Cebeci Şube; TR92 0001 0006 5104 0768 9550 01

1. Yeni Yönetim Kurulu:

AYŞE ÇAKIR İLHAN        Başkan

CANDAN TERVİEL                 Başkan Yardımcısı

ÖDÜL IŞITMAN              Sekreter

AYŞEM YANAR               Sayman

AYŞE OKVURAN             Asıl Üye

CEREN GÜNERÖZ           Asıl Üye

NURSEL BAYKASOĞLU    Asıl Üye

KAFİYE ÖZLEM ALP         Yedek Üye

HATİCE ŞÜKRAN ŞAHİN   Yedek Üye

MUTLU BAŞKAYA             Yedek Üye

YEŞİM BALTACIOĞLU       Yedek Üye

Denetim Kurulu:

SEMA TAĞI                   Başkan

FATMA NUR BAŞARAN   Başkan Yardımcısı

LALE ÖZDER                Asıl Üye

TUBA BAHAR               Yedek Üye

YUSUF DEMİRTAŞ         Yedek Üye

SEZER CİHANER KESER  Yedek Üye

Olarak belirlenmiştir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yıllık aidatlarınızı kısa sürede ödemenizi ve 2024 yılı önerilerinizi en geç 4 Mart 2024 tarihine kadar bizle paylaşmanızı, bekliyoruz. Önerilen 1. ve 2. maddeler için en kısa zamanda bir planlama yapılacak ve sizlerle paylaşılacaktır.

Bu vesile ile umutların gerçekleştiği, yeni umutların filizlendiği başarılı bir yıl dileriz.

Saygılarımızla,

SEDER Yönetim Kurulu